05 september 2011

Gullaboknixen 3/9 2011

Igår var det dags för tävling i Bilsport Rally Cup,vi var anmälda med 2 ekipage. Fredrik och Therese i den gråa asconan och Roger och Linus i den gröna.
För min och Therese del började dagen började med en j....la lång kö vid anmälan,dom vid anmälan gjorde sitt bästa men det var en dryg väntan. Efter anmälan,besiktning och vidare färd till Vissefjärda för start var vi laddade till tusen och redo att kamma hem poäng till cupen. :) Dock visade det sig att vi var lite väl laddade och på ss1 blev det en klantig avåkning i ett vägbyte bred som en fotbollsplan. :/ Ivrig att ta igen lite tid efter avåkningen laddade vi ännu mer och självklart efter en jävligt snabb och bred färd med rattvevande som man fått in en geting i bilen slutade färden med att vi fick en fet retursladd och for sidled längs med vägen, blev stående tvärs över vägen med dike framför och bakom bilen :S Blev långt efter resten i klassen på ss1.
SS2 och 3 körde vi igenom utan några problem och vi hade tider som räckte topp 5. :) vi slutade dock på en blygsam 8:e plats
Roger och Linus kämpade sig igenom alla sträckorna och slutade på en 15:e plats.
Stort tack till Gullabo RC för en tävling man fick mycket rattande för pengarna :D


Inga kommentarer: